Категории

Бюлетин


Магазин Бургас

Магазин „На Тъмно” – гр. Бургас

Деветата вълна! Деветият магазин от националната мрежа „На Тъмно”. Открит на 03.04.2009 г. след дълги години на очакване бургаските фенове на алтернативния начин на живот вече имат своя магазин. Една празнина е запълнена и Бургас вече не е същия! Там ще откриете всичко на тема музика на едно място - метал, пънк, емо, хип-хоп, гръндж, рок, хард кор аксесоари. Тениски, шапки, мешки, раници, портмонета и още десетки продукти с изображението на любимите изпълнители.

Колекциите на NTMN, Punk Org представляват модната част. NTMN е новото лице на култовата вече за второ поколение младежи марка „На Тъмно”. Освен това можете да избирате обувки и кецове от МАНИЯ и HLS.

Истински графити се правят само с истински материали, те се продават на едно място, а именно магазин „На Тъмно”. Тясното сътрудничество с испанската MONTANA и On The Run – Германия са гаранция за качество и удоволствие от използването на спрейове, маркери, консумативи, книги...

Най-голямата колекция от Боди Пиърсинг също е в „На Тъмно” – обеци, флешове, бижутерия от стомана. DARKMOON e другото име, символ на качество и сигурност.

В магазина се приемат поръчки за тениски и значки по собствен модел.

Тук се продават разнообразни авторски бижута и аксесоари, като само един от примерите е ZONA URBANA . Освен това се предлагат различни медальони, гривни, накити ръчна изработка. „На Тъмно” можете да откриете различни списания – за музика, графити, комикси и т.н.

Тук е мястото, където можете да закупите билети за всички концерти и фестивали в страната. Работим и с четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic .

Адрес:

Бургас

Ул.”Богориди” 16

Тел: 0877 917 257

Имейл: burgas_shop@natamno.com

Работно време:

Понеделник – Събота – 10.30 – 19.00 ч

Неделя - 11.00 - 18.00

bs6.jpg bs.JPG