Никога досега не e било толкова лесно да се рисува със спрей. Комбинацията от ниско налягане и много плавен натиск прави MTN94 изключително лесен за работа. Боята изсъхва бързо, като това позволява почти незабавно повторно нанасяне. Едно от основните преимущества е изключително широката гама от цветове – 216. Големият избор ще улесни намирането на оптимален тон, съобразен с вашите нужди.

Прозрачност и блясък.

В обхвата на MTN 94 ще намерите MTN 94 Spectral - специална прозрачна боя - както и MTN 94 Fluorescent.

Насочете и пръскайте.

Разклатете енергично флакона, докато чуете звука на специалното топче, което размесва боята. Напръскайте върху предварително почистена повърхност, на която искате да рисувате. Когато приключвате, обърнете спрея и пръскайте, докато боята спре да излиза, за да се избегне запушването на дюзата. По този начин ще можете да я използвате отново.

MTN 94 ви позволява да рисувате линии с различна ширина, вариращи от 1 cm (Skinny PRO) до 12,5 cm (с Hardcore Fat Cap). Практиката ще ви помогне да подобрите уменията си и разликите в ширината на линията. 

Духът на 1994 г.

MTN94 е роден през 2008 г., предлагайки боя с по-високо качество на по-конкурентна цена. Той беше представен като матова алтернатива на класическите спрейове MTN Hardcore, осигуряващ по-прецизно изпълнение и широк спектър от пастелни цветове. Името му идва от годината на създаване на Montana Colors - 1994, потвърждавайки новаторския характер на марката и изцяло новата концепция за спрей с матова боя и ниско наляганe.

Комбинирайте, тествайте и се наслаждавайте.

Фактът, че MTN 94 е бързосъхнещ, го прави съвместим с всички други MTN продукти. Изсъхва в рамките на минути и след 24-48 часа, в зависимост от основата и нанесените покрития, както и от метеорологичните условия боята засъхва напълно, като по този начин повишава устойчивостта си.

850134

Техническо описание

Вид боя
Синтетична
Количество
400 мл
Покритие
Мат
Налягане
Ниско
Цветова гама
216 цвята

in the same category

В следната категория има още 2 продукта: