Никога досега не e било толкова лесно да се рисува със спрей. Комбинацията от ниско налягане и много плавен натиск прави MTN94 изключително лесен за работа. Боята изсъхва бързо, като това позволява почти незабавно повторно нанасяне. Едно от основните преимущества е изключително широката гама от цветове – 216. Големият избор ще улесни намирането на оптимален тон, съобразен с вашите нужди.

Прозрачност и блясък.

В обхвата на MTN 94 ще намерите MTN 94 Spectral - специална прозрачна боя - както и MTN 94 Fluorescent.

Насочете и пръскайте.

Разклатете енергично флакона, докато чуете звука на специалното топче, което размесва боята. Напръскайте върху предварително почистена повърхност, на която искате да рисувате. Когато приключвате, обърнете спрея и пръскайте, докато боята спре да излиза, за да се избегне запушването на дюзата. По този начин ще можете да я използвате отново.

MTN 94 ви позволява да рисувате линии с различна ширина, вариращи от 1 cm (Skinny PRO) до 12,5 cm (с Hardcore Fat Cap). Практиката ще ви помогне да подобрите уменията си и разликите в ширината на линията. 

Духът на 1994 г.

MTN94 е роден през 2008 г., предлагайки боя с по-високо качество на по-конкурентна цена. Той беше представен като матова алтернатива на класическите спрейове MTN Hardcore, осигуряващ по-прецизно изпълнение и широк спектър от пастелни цветове. Името му идва от годината на създаване на Montana Colors - 1994, потвърждавайки новаторския характер на марката и изцяло новата концепция за спрей с матова боя и ниско наляганe.

Комбинирайте, тествайте и се наслаждавайте.

Фактът, че MTN 94 е бързосъхнещ, го прави съвместим с всички други MTN продукти. Изсъхва в рамките на минути и след 24-48 часа, в зависимост от основата и нанесените покрития, както и от метеорологичните условия боята засъхва напълно, като по този начин повишава устойчивостта си.

850151

Техническо описание

Вид боя
Синтетична
Количество
400 мл
Покритие
Мат
Налягане
Ниско

in the same category

В следната категория има още 2 продукта: