Серия от продукти на Montana Colors - Pro включва:MTN PRO - ERASABLE CHALK PAINT; MTN PRO - FLUOR PAINT; MTN PRO - LUMINOUS PAINT/ POLTERGEIST; MTN PRO - METALLIC PAINT.

MTN PRO - LUMINOUS PAINT/ POLTERGEIST

 Спрей 400 мл.

Характеристики:

Фосфоресцираща акрилна боя на водна осонова с пигменти, зареждащи се от слънчевата светлина през деня. Вечер боята свети.

Боята засъхва изключително бързо. Много добра покривност. Лесен за нанасяне. С продължителна луминесценция. Интензитетът на светлината зависи от количеството нанесена боя, както и от материала, който покрива или с който е смесена. По-силно пигментиран от ’94 Poltergeist. За постигане на максимален ефект е препоръчително нанасянето върху бели повърхности. Може да се покрие с акрилен лак.

Идеален за употреба върху повърхности, които трябва да са видими при липса на светлина – в паркинг, тунел, аварийна сигнализация, евакуационни обозначения, и др. Подходящ за графити, направи си сам изделия.

Да се разклати добре преди употреба. Да се нанася върху суха и чиста повърхност. Ако нанасяте върху места с ръждиви петна, ръждата трябва да се отстрани предварително. При нанасяне върху PS и PP пластмаси е необходимо поставянето на грундова основа. Препоръчва се нанасянето на боята да става на тънки слоеве.

Дюза: Poltergeist  Cap

840001
2017-06-08

in the same category

В следната категория има още 16 продукта: