Повече от обикновен спрей, Hardcore е истинска легенда в портфолиото на Montana Colors. 400 мл боя, с високо налягане и гланцов завършек, пуснат на пазара през 1996 г., се превръща в идеалното решение за всеки графити артист. Hardcore днес е световен стандарт в света на графитите. Гамата от 112 цвята, която предлага Hardcore, обхваща широк спектър от интензивни нюанси, чието гланцово покритие ги прави още по-впечатляващи.

Hardcore е подходящ продукт както за домашни, така и за промишлени и художествени цели.

Насочете и пръскайте. 

Разклатете енергично флакона, докато чуете звука на специалното топче, което размесва боята. Напръскайте върху предварително почистена повърхност, на която искате да рисувате. Когато приключвате, обърнете спрея и пръскайте, докато боята спре да излиза, за да се избегне запушването на дюзата. По този начин ще можете да я използвате отново.

MTN Hardcore ви позволява да правите линии с различна ширина, които варират от 2 cm (с Pro Cap) до 15 cm (с Hardcore Fat). Практиката ще ви помогне да подобрите уменията си и разликите в ширината на линията. 

Комбинирайте, тествайте и се наслаждавайте. 

Hardcore е съвместим с всички останали продукти на MTN. Изсъхва за няколко минути и след 24-48 часа, в зависимост от броя на нанесените слоеве и атмосферните условия, покритието напълно изсъхва, като по този начин повишава устойчивостта си.

Цената за доставка ще бъде преизчислена след поръчка! Условия: https://www.natamno.com/content/1-dostavka 

801084

Техническо описание

Вид боя
Синтетична
Количество
400 мл
Покритие
Гланц
Налягане
Високо
Цветова гама
112 цвята

Може също да харесате

Add Related products to weekly line up

in the same category

В следната категория има още 16 продукта: