Мисли мащабно! Идеята, която стои зад този спрей, e максималният размер в една опаковка и удобна форма. Плътността на боята варира в зависимост от цвета и по тази причина белите и черни версии на MAXIMO могат да покрият до 7 м2, докато сребърната може да достигне до 14 м2. Боята е създадена по формула, която е в състояние да работи ефективно при екстремни условия. Освен това, тъй като това е  боя за мащабна работа, не е нужно да разклащате добре флакона преди употреба.

Може да се нанесе повторен слой след 15 минути, а след 24 часа е напъно изсухнала. Може да се лакира 2 часа след нанасяне на цвета, за повече издръжливост. Боята е устойчива на влага.

Максимално възможното количество боя в един флакон. Името MAXIMO произлиза именно от факта, че е най-големият наличен размер на пазара - 750 мл. Всеки по-голям спрей би се считал за опасен и не е разрешен от закона. Големият капацитет на MAXIMO е основната му характеристика, като по-късно концепцията е допълнена в други, по-късни модели като K-750 и MADMAXXX, но с по-високо налягане.

Таблица за сравнение на видовете бои на Montana colors:

830001

Техническо описание

Вид боя
Синтетична
Количество
750 мл
Покритие
Гланц
Налягане
Високо
Цветова гама
3 цвята

in the same category

В следната категория има още 16 продукта: