Повече боя и повече налягане. Така можем да определим Mega Colors. Бързото изсъхване, доброто покритие и по-високата устойчивост са основните характеристики на този спрей. 

Въпреки, че е подходяща за боядисване на всички видове повърхности, вариращи от домашни, хоби или изобразителни изкуства, тази боя е специално проектирана да покрива големи повърхности с широката си линия и добра покривност. С Mega Colors е възможно да правите еднакви линии с ширина над 20 см и да покриете повърхност до 5,75 м2. Ето защо тя се смята за една от любимите спрей бои на графити артистите.

Как да работите със спрейове Монтана, можете да видите във файла тук.

Може да се нанесе повторен слой след 15 минути, а след 24 часа е напъно изсухнала. Може да се лакира 2 часа след нанасяне на цвета, за повече издръжливост. Боята е устойчива на влага.

Mega Colors се предлага в 15 различни цвята, които включват най-доброто от гамата на Hardcore. Тези цветове са избрани заради отличната им покривност и непрозрачност, като по този начин отговарят на нуждите на хората, които използват този тип продукти. Mega Colors се предлага и в друга версия на сребърната боя: Mega Plata, която има собствена, различна формула.

Цената за доставка ще бъде преизчислена след поръчка! Условия: https://www.natamno.com/content/1-dostavka

Таблица за сравнение на видовете бои на Montana colors:

820001

Техническо описание

Вид боя
Синтетична
Количество
600 мл
Покритие
Гланц
Налягане
Високо
Цветова гама
15 цвята

in the same category

В следната категория има още 16 продукта: