Категории

Бюлетин


КАРТИ

Уважаеми приятели!

От 16.03.2012 г стартирахме нова програма за отстъпки и привилегии на истинските „На Тъмно” фенове. Издаването и използването на „На Тъмно” карта е една нова възможност за вас, пазарувайки в любимите си магазини, да получавате повече за цената, която плащате. Отстъпки, бонуси и подаръци сме приготвили за вас, като единственото условие като начало е да заявите такава карта.

Картите се издават на място, във всеки магазин „На Тъмно”, след като извършите покупка. В желанието си да развием новата система на територията на цялата страна, ще се постараем това да става бързо и безпроблемно. За това в кои градове картите са вече активни, моля следете информацията на нашия сайт.

За допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете на cards@natamno.com

В момента картите са активни за магазин „На Тъмно” в град: ВАРНА, СОФИЯ,ПЛОВДИВ и БУРГАС

Общи условия валидни за притежателите на „На Тъмно” карта:

Настоящите Общи условия са валидни за КЛИЕНТА и се предлагат по отношение на всички закупени стоки в магазини „На Тъмно”, с изключение на продуктите обект на МТN Club България, както и всички билети за концерти и други събития, разпространявани в мрежата на магазини „На Тъмно”.”На Тъмно” картата не се използва при заплащане на услуги като татуировки и боди пиърсинг.

1.”На Тъмно” картата дава право на КЛИЕНТА да закупува стоки при условията на предоставена търговска отстъпка във всички магазини „На Тъмно”, посредством плащане в брой , или посредством плащане с дебитна/кредитна банкови карти, на касите на магазини „На Тъмно”.

2.Търговските отстъпки се определят от ръководството на магазини „На Тъмно” и се публикуват на www.natamno.com. „На Тъмно” има право да променя търговските отстъпки по своя преценка и усмотрение по всяко време.Търговските отстъпки са с включен ДДС.

Използвайки своята карта ще получаваш отстъпка за твоите покупки на всички продукти от магазини „На Тъмно” с изключение на продуктите обект на МТN Club България. При всяка покупка в картата ще се натрупват различни суми, според обема на закупените стоки.

При достигане на определено ниво /сума/, без ограничение във времето, отстъпката ти ще се увеличава.

Ето нивата с процент отстъпка за теб и необходимият ти оборот:

Първо ниво - 2 % с получаване на картата до достигане на оборот с общ размер 200лв.

Второ ниво - 4 % , при достигане на оборот с общ размер 400лв минаваш на следващо ниво.

Трето ниво - 6 %, при достигане на оборот с общ размер 600лв минаваш на следващо ниво.

Четвърто ниво 8 %, при достигане на оборот с общ размер 800 лв минаваш на следващо ниво

Пето ниво – максимални 10 %, при неограничен оборот.

3.В момента на закупуване на стоките КЛИЕНТЪТ заплаща дължимата сума в брой или последством дебитна/кредитна банкови карти по обявените цени на етикетите на стоките в магазина.При заплащането, по картовата сметка на КЛИЕНТА се натрупва КРЕДИТ в размер на използваната отстъпка.Кредитът се акумулира в ЛВ, и може да се използва като разплащателно средство в магазини „На Тъмно” при натрупване на минимум 30 лв.

4.КЛИЕНТЪТ пази Картата от механични повреди /надраскване на баркода, прегъване или деформация/.КЛИЕНТЪТ не трябва да излага Картата на влиянието на високи температури /пряка слънчева светлина, поради възможност от деформация/.При евентуална повреда или загуба е необходимо КЛИЕНТЪТ да информира на е-mail: cards@natamno.com за станалото.Нова карта ще бъде издадена и ще има възможност да продължи със същия процент отстъпка, до който е стигнал.При получаване на новата си карта е необходимо да заплати 5 лв.

5. Картата е собственост на магазини „На Тъмно” и не може да бъде преотстъпвана или продавана.

6. По своя преценка и по всяко време „На Тъмно” може да обяви за невалидни една или повече издадени карти.

7. КЛИЕНТЪТ следва, преди получаването на стоката, да предоставя Картата, без поискване, на персонала на съответния обект, приемащ „На Тъмно” карти. За всяка отделна покупка се издава фискален бон. Фискалният бон се предоставя на КЛИЕНТА, като в него се съдържа информация за натрупания до момента кредит.

8. За въпроси и информация във връзка с условията на ползване на „На Тъмно” картите, блокиране или неразчитане, КЛИЕНТЪТ може да се обръща към „На Тъмно” на следния е-mail: cards@natamno.com

9.”На Тъмно”картата е валидна безсрочно, до обявяването и за невалидна 30 дни по-рано на посочения от КЛИЕНТА е-mail.

10.”На Тъмно” не поема задължения и не носи отговорност спрямо КЛИЕНТА за възстановяване на ДДС и/или други данъци и такси, платени по различни стоки и продукти.”На Тъмно” не носи отговорност, ако поради обективна техническа причина картата не може да бъде приета в един или повече обекти.

11.Недействителността на отделни разпоредби от настоящите Общи условия не водят до недействителност на целите Общи условия и останалите им клаузи ще продължат валидно да обвързват страните.

12.”На Тъмно” картата може да бъде поръчана посредством подаване на лична заявка във всеки от магазините „На Тъмно” или подаване на електронна заявка , налична на www.natamno.com.

13.”На Тъмно” картата може да бъде доставена съгласно параметрите на заявката.