Категории

Бюлетин


Магазин Благоевград

Магазин „На Тъмно” – гр. Благоевград

Магазинът е открит на 03.12.2011! Дългоочаквано събитие за цяла Югозападна България. ”На Тъмно” е мястото в Благоевград, което е накара куп тийнейджъри да пестят от закуски, за да се сдобият с нова тениска или спрей за графити. Там ще откриете всичко за музикалните маниаци на едно място - метал,пънк, емо, хип-хоп, гръндж, рок, хард кор аксесоари. Тениски, шапки, мешки, раници, портмонета и още десетки продукти с изображението на любимите изпълнители.

Новите колекции на NTMN, Hell Bunny, Fruit of the Loom представляват модната част. NTMN е новото лице на култовата вече за второ поколение младежи марка „На Тъмно”.

Атрактивна козметика за лице и коса от английската марка STARGAZER допълва възможностите за разкрасяване.

Графити материалите се закупуват от едно място, а именно магазин „На Тъмно”. Тясното сътрудничество с испанската MONTANA , On The Run – Германия и GROG - Италия са гаранция за качество и удоволствие от използването на спрейове, маркери, консумативи, книги...

Най-голямата колекция от Боди Пиърсинг също е в „На Тъмно” – обеци, флешове, бижутерия от стомана. Във вътрешната част на магазина се намира и студиото за Боди Пиърсинг.

В магазина се приемат поръчки за тениски по собствен модел, значки, а също и други нестандартни решения.

Тук се продават разнообразни авторски бижута и аксесоари, като само един от примерите е ZONA URBANA. Освен това се предлагат различни медальони, гривни, накити ръчна изработка.

Тук е мястото, където можете да закупите билети за всички концерти и фестивали в страната. Работим и с четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic.

Адрес:

Благоевград

ул. ”Р.Даскалов” 6

Тел: 0876836098

Имейл: blagoevgrad@natamno.com

Работно време:

Понеделник – Събота:

11.30 – 18.00 ч.

Неделя: почивен ден