Категории

Бюлетин


Магазин В. Търново

Магазин „На Тъмно” – гр. Велико Търново

Магазинът ни във Велико Търново е отворен през 2003 г. Мястото е повече от стратегическо - над река Янтра, на една от площадките по ул. "Ст.Стамболов", с отлична гледка към града.

В магазина се предлага всичко за музикалните фенове – от тениски и анораци до ключодържатели и стикери. Най-новите групи и техните албуми вече присъстват върху най-различни продукти – от магнити и значки, до калъфки за възглавници и мешки.

Разнообразието не е изчерпано дотук. Всичко за уличната култура – материали за графити, боди пиърсинг /в непосредствена близост се намира и едноименното студио, чанти, раници, колани, шапки, кецове и обувки...

Всеки месец в магазина се получават нови стоки, а вашите идеи са винаги добре приветствани и по възможност реализирани.

В "На Тъмно" можете да си поръчате дрехи по ваш размер, значки по ваша идея, тениска по ваш модел и много други възможности за уникални продукти.

В магазина се продават списания за музика, графити, комикси и други теми.

"На Тъмно" във Велико Търново е единственото място в региона, откъдето могат да бъдат закупени билети за всички концерти и други събития в страната. Работим и с четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic.

Адрес:

Гр. В.Търново

ул. "Стефан Стамболов" 57

Отговорник: Доротея – 0877 885 231

Имейл: vtarnovo_shop@natamno.com

Работно време:

Понеделник – Събота – 10.30 – 19.00 ч

Неделя - 11.00 - 18.00


vt.JPG vt_street_art.jpg


vt677.jpg vt_streetart.jpg