Категории

Бюлетин


Магазин Добрич

Магазин „На Тъмно” – гр. Добрич

Това е вторият магазин от националната верига. Отворен в далечната 1998, магазинът в Добрич доказва през годините, че феновете на алтернативната мода и занимания в Добрич не са малко.

Позициониран в самият център на града, той е лесно достъпен както за всички млади хора от града и околностите, така и за техните родители, които са чести посетители на „На Тъмно”, за да се информират за новостите около интересите на техните деца или пък директно да ги изненадат с нещо ново.

Магазинът предлага пълните колекции на NTMN, Pislick и Миш Маш.

Разнообразието на тениски и суичери с изображения на любимите ви групи е огромно.

Освен дрехи, могат да бъдат намерени разнообразни аксесоари – шапки, шалове, чанти, раници, портмонета... Кецовете и обувките са на марките МАНИЯ и HLS. Като допълнение към тях се предлагат над 30 вида чорапи и калци, отново с атрактивни изображения и картинки.

За феновете на графитите е отделена специална част от магазина, където е изложена пълната гама от продукти на испанската MONTANA и On The Run – Германия.

В магазин „На Тъмно” - Добрич , можете да откриете всичко свързано с Боди Пиърсинга, а освен обеци за стандартни и нестандартни места, се предлагат и обеци за език без да се налага пробиването му.

В "На Тъмно" можете да си поръчате дрехи по ваш размер, значки по ваша идея, тениска по ваш модел и много други възможности за уникални продукти.

Тук е мястото, където можете да закупите билети за всички концерти и фестивали в страната. Работим и с четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic.

Адрес:

Гр.Добрич

Пл. Независимост №1 /бившето кино „Родина”/

Тел: 0877885248

Имейл: dobrich_shop@natamno.com

Работно време:

Понеделник - Събота:

10.30 - 19.00 ч

Неделя: Почивен ден

1-dobrich.jpg 2-dobrich.jpg


dch22.jpg dch23.jpg