Категории

Бюлетин


Магазин Пловдив

Магазин „На Тъмно” – гр.Пловдив

Магазинът е отворен през 2007 г. Това е мястото в Пловдив, където всеки уважаващ себе си тийнейджър е прекарал част от времето си. Над 80 кв.м площ, на 2 нива посветени на уличната мода, градската култура, музиката в различните и стилове и течения.

На приземният етаж ще откриете всичко за музикалните маниаци на едно място - метал, пънк, емо, хип-хоп, гръндж, рок, хард кор аксесоари. Тениски, шапки, мешки, раници, портмонета и още десетки продукти с изображението на любимите изпълнители.

Новите колекции на NTMN представляват модната част.  Колекцията включва анораци, долнища, тениски, раници и шапки. Освен това можете да избирате обувки и кецове от МАНИЯ и HLS.

Магазин „На Тъмно” е официален партньор на община Пловдив в графити проектите на институцията. През 2009 в целия град бяха изградени специални стени за легално рисуване. Графити материалите се закупуват от едно място, а именно магазин „На Тъмно”. Тясното съгрудничество с испанската MONTANA и On The Run – Германия са гаранция за качество и удоволствие от използването на спрейове,маркери,консумативи,книги...

Най-голямата колекция от Боди Пиърсинг също е в „На Тъмно” – обеци, флешове, бижутерия от стомана. В непосредствена близост се намира и студиото за Боди Пиърсинг.

В магазина се приемат поръчки за тениски по собствен модел, значки, а също и други нестандартни решения.

Тук се продават разнообразни авторски бижута и аксесоари, като само един от примерите е ZONA URBANA. Освен това се предлагат различни медальони, гривни, накити ръчна изработка..

Тук е мястото, където можете да закупите билети за всички концерти и фестивали в страната. Работим и с четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic.

Адрес:

Пловдив

ул.”Княз Батенберг” 26, /Безистена /

Работно време:

Понеделник – Събота – 10.30 – 20.00 ч

Неделя: 11.00 – 18.00 ч

Телефон - 0878 433 604

Имейл: plovdiv_shop@natamno.com

 

pages_magazini_pld1.jpg pld0.jpg