Категории

Бюлетин


Магазин Русе

Магазин „На Тъмно” – гр. Русе

Магазинът е открит през януари 2000 г. Повече от 10 години, това е мястото в Русе, където местните алтернативни младежи намират всичко за своите хобита и интереси. Музика, графити, скейт, нестандартни спортове и туризъм са само част от заниманията, аксесоари, за които се предлагат в магазина. Всичко за музикалните маниаци – метал, пънк, емо, хип-хоп, гръндж,рок, хард кор и т.н. на едно място. Тениски, шапки, мешки, раници, портмонета и още десетки продукти с изображението на любимите изпълнители.

Новите колекции на NTMN представляват модната част. Освен това можете да избирате обувки и кецове от МАНИЯ .

Магазин „На Тъмно” е мястото в Русе, където всички райтъри се чувстват като у дома си – спрейове, маркери и различни материали от испанската MONTANA и On The Run – Германия.

Най-голямата колекция от Боди Пиърсинг също е в „На Тъмно” – обеци, флешове, бижутерия от стомана. В непосредствена близост се намира и студиото за ТАТТОО и Боди Пиърсинг.

В магазина се приемат поръчки за тениски по собствен модел, значки, а също и други нестандартни хрумвания.

Тук е мястото, където можете да закупите билети за всички концерти и фестивали в страната. Работим и с четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic.

Адрес:

Русе

ул.”Георги Раковски” 13

Тел: 0877885241

Имейл: ruse_shop@natamno.com

Работно време:

Понеделник – Събота – 10.30 – 19.00 ч

Почивен ден: Неделя


IMG_0039.jpg
IMG_0001.jpg
IMG_0053.jpg
IMG_0051.jpg
IMG_0050.jpg