Най-новата мода – цветен тебешир за коса! Създай своята неповторима визия за секунди! Експериментирай и вземи още една опаковка за още по-ярък ефект. 6 неонови цветове, светещи на UV светлина. Вземи жълто, зелено, синьо, розово, оранжево или червено, или комбинирай цветове, за постигнеш ефект УАУ!

Инструкции за употреба:

Премахнете лепенката от гърба на гъбичката и залепете внимателно върху вътрешната страна на капачето на кутийката с тебешира. Обърнете внимание, че гъбичката трябва да стои точно срещу тебешира.

Вземете кичур от косата и притиснете основата му между гъбичката и тебешира. Придвижете надолу по посока на кичура, като леко притискате. Напръскайте обработените участъци с лак за коса. За да премахнете тебешира от косата – измийте със шампоан.

Внимание: Тебеширът за коса може да причини раздразнение на кожата. Препоръчително е преди употреба да се тества върху малък участък от кожата. Тебеширът за коса може да остави петна по дрехи и мебели – за да почистите използвайте сапунена вода, за да премахнете петната.

 

 

 

780030
2018-05-14

in the same category

16 alte produse in aceeasi categorie: